مثبت سوژه| کارآفرینی از دل هنر توسط بانوی دلیجانی
به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان-بسیج مرکزی از دلیجان، هنرهای سنتی ایرانی، همچون میناکاری، بهعنوان گنجینهای از تاریخ و فرهنگ این سرزمین همواره مورد توجه و احترام جهانیان بوده است و در کنار حفظ اصالت و قدمت این هنر، افرادی هستند که با نگاه نو و تلاش بیوقفه خود، دنیای جدیدی از فرصتهای اقتصادی و اجتماعی را برای جامعه خود خلق میکنند.
یکی از این افراد، صدیقه جعفری، بانوی هنرمند و کارآفرین دلیجانی است که از سال ۹۸ هنر میناکاری را بهطور حرفهای آغاز کرده و با پشتکار و دید بلند، توانسته است نه تنها آثار زیبای هنری تولید کند، بلکه از این هنر برای خود درآمدزایی داشته باشد.
گفتگوی خبرنگار افتخاری بسیج با این هنرمند دلیجانی را میخوانیم:
لطفاً کمی خودتان را برای ما معرفی کنید؟
از سال ۱۳۹۸ حرفه میناکاری، ویترا، نقطه کوبی، کاشی کاری را مرکز فنی و حرفهای خواهران شهرستان دلیجان آموزش دیدم.
چه چیزی باعث شد که کارآفرینی کنید؟
علاقه خوش بینانه به هنر
کارآفرینان باید چه ویژگیهای شخصیتی داشته باشند؟
داشتن هدف و پشتکار، آمادگی و توانایی با شکست، داشتن اراده، توانمند در ایجاد تعامل، متعهد و مسئولیتپذیر، داشتن ابتکار و خلاقیت، داشتن اعتماد به نفس، ریسکپذیر
دولت چگونه میتواند به یک فرد در شروع کارآفرینی کمک کند؟
کمک به ایجاد فضایی برای معرفی و فروش تولیدات، بیمه و تسهیلات حمایتی از هنرمندان صنایع دستی میتوان بستر را برای آموزش و اشتغالزایی در این عرصه فراهم کرد.
آیا با آموزش و راهنمایی میتوان کارآفرینی ایجاد کرد؟
بله ولی در کنار آموزش بایستی در نظر داشته باشیم که حداقل امکانات و ابزار کار هم باید فراهم باشد.
به طور تمام وقت کار خود را دنبال می کنید؟ اوقات فراغت خود را چگونه می گذرانید؟ نه تمام وقت خود را مشغول هنر نیستم بلکه برای انجام امور برنامهریزی دارم.
آرمان و آرزویی که داشتید چه بود و فکر می کنید در حال حاضر چقدر به آن نزدیک شدید؟ آرمان و آرزویم این است که اگرمشکل مالی که برای تهیه لوازم کارگاه مرتفع گردد، هنرم را ادامه و اشتغالزایی نمایم.
از فعالیت خودتان در این عرصه بگوئید چطور به آن گرایش پیدا کردید؟ باعلاقه و پشتکار و صبر و حوصله ای که داشتم به این حرفه گرایش پیدا کردم.
انتهای پیام/